La Mer Revitalizing Hydrating Serum

Állítólag ez a legdrágább arcszérum, amelyet valaha is piacra dobtak. Mivel ez az arcszérum valószínűleg az összes luxus bőrápolási termékekért rajongó nő egyik első választása, ezért nem szabad kihagyni ebből a listából sem. A La Mer revitalizáló hidratáló szérum csomagolása igazán mesés. Lenyűgöző rajzokkal díszítve kerül a polcokra, amelyek igazán szemet kápráztatóak. Sajnos sok negatív értékelést is kapott a termék, ami azt mutatja, hogy a magas ár és a lenyűgöző csomagolás nem mindig jár együtt a hatékony bőrápolással. Lássuk, hogy a La Mer revitalizáló hidratáló szérum olyan termék-e, amire érdemes költeni, vagy előnyösebb lenne valamilyen olcsóbb (és jobb) alternatívát találni. 

A LA MER ARCSZÉRUM – ÉRTÉKELÉS

A bőrének folyamatos hidratációra és megújulásra van szüksége? A La Mer arcszérumot az ilyen bőrproblémák leküzdésére fejlesztették ki – új életet ad a bőrnek tápláló anyagokkal ellátva azt. A gyártó szerint ezt a kompozíciót minden bőrtípus jól tolerálja, de a felhasználók számos véleménye és megjegyzése inkább azt sugallja, hogy a nagyon problematikus és érett bőr számára nem a legjobb választás. A La Mer arcszérumról bővebben az alábbiakban olvashatunk. 

Kiszerelés: 30 ml

Összetétel és bőrérzet:

Ha olyan fényűző és költséges arcszérum mellett tesszük le  voksunkat, mint amilyen a La Mer revitalizáló hidratáló szérum, érdemes alaposabban is megvizsgálni az összetevőket. A termék tengeri eredetű anyagokkal, úgynevezett Miracle Broth-szal javítja a bőr állapotát. Ezt a keveréket még a The Deep Hydration Ferment hatóanyaggal is kombinálják. Mit találhatunk még ebben a szérumban? A termék algák (zöld, barna és piros) és lime tea koncentrátum kombinációját is tartalmazza , amelyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Ha valaki arany darabokat várt volna ebben a költséges termékben, az csalódni fog.

A La Mer arcszérum egyik nagy előnye könnyű állaga, ami egy igen hatékony bőrápolási terméket jelent. Ezenkívül kellemes és finom illata van, amely pozitívan befolyásolja a használatot. Nem terheli le az arcbőrt, és nem tömíti el a bőr pórusait, kivéve, ha túl sokat viszünk fel egyszerre.

Legfontosabb előnyök és használati útmutató:

Egy ilyen költséges arcszérumot vajon másként kell használni, mint olcsóbb társait?  A válasz az, hogy nem. A La Mer szérum használata egyszerű és kényelmes. A terméket az arc, nyak és mellkas előzőleg megtisztított és tonizált bőrére kell felvinni. Alkalmanként csak néhány csepp revitalizáló arcszérum szükséges a bőr reggeli és esti kezeléséhez. Miért érdemes bevezeti a La Mert a bőrápolási rutinunkba?  

Mindenekelőtt ez egy olyan arcszérum, amely energiát ad a bőrnek, és ez következésképpen megkönnyíti a bőr természetes megújulási folyamatait. Így válik a bőr simává és élettel telivé, ami ismét csak jobb megjelenésű bőrt eredményez. A termék másik nagy előnye, hogy segít a bőr megfelelő hidratációjának fenntartásában. (Megjegyzés: a bőr hidratációs szintje csökken az életkorral, különösen akkor, ha a bőrt gyakran tesszük ki napsugárzásnak). Ezenkívül a La Mer szérumnak meglehetősen jó antioxidáns tulajdonságai is vannak, vagyis megvédi a bőrt a korai öregedéstől. Az összes előnyt figyelembe véve is ismét érdemes megfontolni, hogy ugyanezek a hatások vajon elérhetőek-e kedvezőbb árú termékekkel is. 

ÖSSZEFOGLALÁS:

Előnyök:

  • minden bőrtípusra ajánlott arcszérum
  • tartós és gyönyörű csomagolás
  • antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és megóvja a bőrt
  • javítja a bőr hidratációs szintjét
  • használata egyszerű

Hátrányok:

  • határozottan túl magas ár
  • a termék nem olyan hatékony, mint ahogyan azt az ára sugallja
  • sokáig kell várni az első látványosabb hatásokra
6.3 Összesített pontszám

Összetétel:
7
Hatékonyság:
6
Könnyű használat:
8
Ár-érték arány:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Küldj kommentet

Hozzászólás hozzáadása